نوشته شده توسط : رضا

شما باید طول آلت تناسلی خود را دقیق اندازه بگیرید. این امر مستلزم این است که هنگام اندازه گیری ، چربی را به قاعده آلت تناسلی فشار دهید و استخوان آلت تناسلی را که محل اتصال نوک آلت تناسلی است ، بکشید.

برخی از افراد با آلت تناسلی پنهان (به دلیل آلت تناسلی و چاقی شکمی) این چربی ها را بیشتر فشرده می کنند تا به اندازه آلت تناسلی خود برسند.

در 70٪ افراد ، طول آلت تناسلی بین 14.9 تا 11.7 سانتی متر (به طور متوسط ​​9.3 سانتی متر) و در 30٪ اندازه آلت تناسلی تقریباً در محدوده ذکر شده در بالا است.

 طول طبیعی آلت تناسلی راست شده 9-15 سانتی متر است ، اندازه آلت تناسلی تحت تأثیر اختلالات ژنتیکی غدد درون ریز قرار می گیرد و رشد و نمو آلت تناسلی قبل از بلوغ و بعد از بلوغ ثابت است. پایان زندگی.

 هیچ داروی م effectiveثری برای افزایش اندازه آلت تناسلی پس از بلوغ وجود ندارد ، اما اگر قبل از بلوغ به متخصص اورولوژی ترمیمی مراجعه می کنید ، باید دوز هورمون مناسب را برای کوچک کردن آلت تناسلی خود با دقت ارزیابی و تجویز کنید.

واژن زنان کش دار و بسیار کشسان است ، بنابراین برای کسانی که طول جنس آنها بیشتر از 6.7-8.1 سانتی متر ، 10.6-11.8 سانتی متر و طول آلت تناسلی آنها بیش از 7 سانتی متر است ، ضروری نیست. این می تواند هر گونه فعالیت خصوصی و رابطه جنسی موفق باشد.

هرچه آلت تناسلی بلندتر باشد ، معیارهایی که می تواند باعث درد شدید در هنگام رابطه جنسی در یک زن شود ، بالاتر است و مهمتر از طول آلت تناسلی یا طول واژن ، ناحیه واژن است که بیشترین تأثیر جنسی را دارد. ..

آیا آلت تناسلی خمیده طبیعی است؟

آلت تناسلی مرد معمولی دارای پیچ و تاب هایی است. در بیشتر موارد ، آلت تناسلی هنگام ایستادن ممکن است کمی به چپ یا راست کج شود. انحنای آلت اگر درد ایجاد کند یا در رابطه جنسی مرد اختلال ایجاد کند می تواند مشکل ساز باشد.

 

شیوع و احتمال انحنای مادرزادی آلت تناسلی (CPC)

پیش بینی و گزارش انحنای آلت تناسلی دشوار است. بر اساس برخی مطالعات بین المللی ، شیوع آن 10 درصد از جمعیت جهان است. برخی از محققان معتقدند که کاهش هورمون جنسی (تستوسترون) در آلت تناسلی آلت تناسلی را خم می کند. شیب می تواند تا 60 درجه پایین بیاید ، و رابطه جنسی را دشوار و دسترسی به آن دشوار می کند.

 

احتمالاً م effectiveثرترین دارو به صورت خوراکی مصرف می شود. بسیاری از داروهای خوراکی برای درمان ذات الریه پیشنهاد شده است:

 

- انواع ویتامین ها

بسیاری از آنتی اکسیدان های م mildثر خفیف وجود دارد

پارا آمینوبنزوئیک اسید

 

جراحی: جراحی به دو منظور استفاده می شود:

 

برداشتن پلاک و جایگزینی آن با سایر بافتهای بدن

- اصلاح انحنای آلت تناسلی

 

مردان باید تمام تلاش خود را کنند تا از این بیماری دوری کنند. تشخیص زودهنگام این بیماری بسیار مفید است. به ندرت می توان در صورت تشکیل پلاک و تجمع کلسیم در پلاک به بیمار کمک کرد و این بیماری را علاج ناپذیر کرد.

 

1-برش و برداشتن پوشش روی اجسام غار (اجسامی که باعث سخت شدن می شوند)

 

این عارضه در تکنیک های برداشتن پلاک بسیار محتمل است ، زیرا پوشاندن آلت تناسلی یا ایجاد برشی در تونیکا آلبوگین می تواند باعث سوزش و از بین رفتن وریدها و همچنین سخت شدن و سفت شدن آلت تناسلی شود.

 

2-از اتصال طرف دیگر آهنگ استفاده کنید

 

بسته به نوع و شدت خمیدگی و اندازه آلت تناسلی ، جراح تاشو جسم مغزی تعیین می کند که بیمار از کدام جراحی سود خواهد برد. شش هفته پس از جراحی ، بیمار می تواند فعالیت جنسی خود را از سر بگیرد.

 

3-نحوه درخواست:

 

این روش به آلت تناسلی اجازه می دهد با چند سوزن بدون لمس یا برش ناحیه کوچک از حالت منحنی خود به حالت طبیعی خود بازگردد. بزرگترین مزیت این جراحی این است که یک درمان طلایی برای انحنای آلت تناسلی است: خطر ناتوانی جنسی بعد از عمل وجود ندارد. تنها عارضه این عمل جراحی کوتاه شدن آلت تناسلی به اندازه یک اینچ است. این کمتر قابل توجه خواهد بود.

مردان مبتلا به ذات الریه اغلب برای رسیدن به نعوظ کامل مشکل دارند.

 

با این حال ، مشخص نیست که این به دلیل بافت اولیه یا بافت اسکار است. اکثر مردان مبتلا به این بیماری بین 45 تا 60 سال سن دارند.

 

در یک سوم مردان ، ذات الریه با تشکیل بافت اسکار در نقاط دیگر بدن مرتبط است. این شامل کف دست ، کف پا و پرده گوش است.

 

گاهی اوقات ، پسران هنگام تولد یا اندکی بعد دچار انحنای شدید آلت تناسلی می شوند. این بیماری پیروت نیست.

 

تصور می شود که اکثر این موارد در اثر رشد غیر طبیعی رحم ایجاد شده و ممکن است با سایر ناهنجاری های آلت تناسلی مرتبط باشد.

درمان صوتی سونوتراپی آلت تناسلی یا سونوتراپی

استفاده از انرژی مافوق صوت در پزشکی به چند دهه گذشته برمی گردد.

این امواج سالهاست که برای از بین بردن سنگ کلیه مورد استفاده قرار می گیرد و بی خطر نشان داده شده است (سنگ شکن خارج از بدن).

اما در پایان

بهترین جراحان همه ، مجاری ادراری و تناسلی کرمانشاه متخصص خود را انتخاب کرده اید و با مراجعه به یک جراح همه ، مجاری ادراری و تناسلی (اورولوژی) خوب ، مشکل خود را درمان کنید.



:: برچسب‌ها: درمان بیماری پیرونی با سنگ شکن ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 222
|
تعداد امتیازدهندگان : 62
|
مجموع امتیاز : 62
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رضا

به طور کلی ، اگر بیضه ها تا 4 ماهگی خود به خود پایین نیایند ، معمولاً برای انتقال آنها به کیسه بیضه نیاز به جراحی است. این جراحی سریع بیضه خطر عوارض اضافی مانند ناباروری و سرطان بیضه را کاهش می دهد.

 

گاهی اوقات ، در پسری با کیسه بیضه هنگام تولد ، حدود 4 یا 6 سال ، والدین او متوجه می شوند که کیسه بیضه در کیسه بیضه نیست.

 

در این پسران ، پس از معاینه دقیق توسط پزشک ، بیضه ها معمولاً قسمت بالای کیسه بیضه را لمس می کنند و ممکن است به داخل کیسه بیضه کشیده شوند.

 

این بیضه ها در اثر بازتاب کششی عضله کرمستر در کشاله ران ایجاد می شوند و به طور کلی برای نوزاد خطرناک نیستند ، اما بیضه های جمع شونده نامیده می شوند.

از نزول بیضه ها به صورت عادی جلوگیری می کند

از نزول بیضه ها به صورت عادی جلوگیری می کند

 

اگر نزول بیضه در هر نقطه ای از مسیر طبیعی خود قطع شود ، به آن بیماری بیضه نزولی یا بیماری بیضه نزولی گفته می شود. بیماری بیضه کشف نشده یک مشکل نسبتاً شایع در یک یا هر دو بیضه است ، یعنی در نوزادان مردانی که کیسه بیضه آنها در حالت طبیعی نیست.

 

بیماری بیضه کشف نشده یک مشکل نسبتاً شایع در یک یا هر دو بیضه است ، یعنی در نوزادان مردانی که کیسه بیضه آنها در حالت طبیعی نیست. بیضه ها در دوران بارداری در داخل جنین رشد می کنند ، در جهت خاصی فرود آمده و با افزایش سن جنین در بیضه باقی می مانند. مسیر نزولی بیضه کشاله ران یا لوله در کشاله ران است.

 

 اگر بیضه در هر نقطه ای از مسیر طبیعی خود از نزول دست بکشد ، به آن بیضه باقی مانده یا بیضه باقی مانده می گویند و اگر بیضه از مسیر طبیعی خود منحرف شده و نزول نکند ، فرق می کند. به آن بیضه سوماتیک می گویند. کریپتورکیدیسم یکی از شایع ترین اختلالات مادرزادی است که مردان را درگیر می کند. مادرزادی به این معنی است که نوزاد هنگام تولد دچار مشکل می شود.

تشخیص و طبقه بندی:

کودکان باید از نظر مکان ، اندازه و سایر بیماریهای همراه مانند هیپوسپادیاس مورد ارزیابی قرار گیرند. بهتر است اتاق را برای امتحان گرم نگه دارید تا حواس کودک پرت شود و امتحان را چندین بار تکرار کند. در این بیماران ، کیسه بیضه خالی است و از یک طرف ، عدم تقارن کیسه بیضه مشاهده می شود. می توانید آن را در هر نقطه از راه بیضه ها لمس کنید. بیضه های نزولی در 80 درصد موارد قابل لمس است. اگر هر دو بیضه ناملموس هستند ، به ویژه اگر آلت تناسلی آسیب دیده باشد ، آزمایشات ژنتیکی و هورمونی برای عدم قطعیت جنسی توصیه می شود. در این موارد ، باید به مشکلات "آدرنال" مشکوک بود. اگر بیضه ها و غدد فوق کلیوی خود را لمس نکرده اید طبیعی است. ارزیابی سطح خون هورمونهای ضد مولر یا موادی که مولر را مهار می کنند ضروری است. این بیماری با 12-24 درصد هیپوسپادیاس و در برخی موارد عدم فرود بیضه همراه است. 40 تا 40 درصد بیضه های نامشهود بیضه ها را از بین می برند. این به احتمال زیاد به دلیل چرخش طناب بیضه در دوران جنینی (پیچ خوردگی بیضه) است. اگر بیضه ها ناملموس باشند و بیضه های طرف دیگر بزرگتر از حد طبیعی باشند ، احتمال "بیضه های از دست رفته" زیاد است. در 50-25٪ موارد بیضه های غیر ضروری ، بیضه ها در ناحیه شکم قرار دارند. آزمایشات شامل سونوگرافی ، MRI و لاپاراسکوپی است.

 

یک مورد تشخیص افتراقی بدون فرود بیضه. بیضه ها بیضه های جمع شونده هستند در انسانهای معمولی ، واکنش غیر ارادی ماهیچه های رنگی اندازه بیضه ها را افزایش می دهد. این رفلکس در نوزادان بیشتر نمایان می شود. بیضه های جمع شونده معمولاً دو طرفه هستند. در این حالت ، اگر بیضه ها کیسه را لمس کنند ، توصیه می شود این آزمایش هر 6 ماه یکبار انجام شود. بیضه های جمع شونده خطر ایجاد برجستگی بیضه را افزایش می دهند

تشخیص زودهنگام و درمان کریپتورکیدیسم به حفظ زایمان و بهبود تشخیص زود هنگام بدخیمی های بیضه کمک می کند. معاینه فیزیکی بیضه ها ممکن است مشکل باشد ، بنابراین اگر نمی توانید بیضه ها را با کیسه بیضه لمس کنید ، به اورولوژیست مراجعه کنید. درمان بعد از سال اول زندگی توصیه نمی شود زیرا درمان دیرهنگام می تواند میزان موفقیت جراحی را کاهش داده و با اسپرماتوژنز (اسپرماتوژنز) تداخل داشته باشد. بیماران مبتلا به بیضه های نزول نکرده یا کریپتورکیدیسم به مدت 6 ماه باید برای تشخیص و درمان به اورولوژیست مراجعه کنند.

آیا جراحی بیضه عوارض جانبی دارد؟

 

هیچ جراحی پزشکی واحدی وجود ندارد که باعث عوارض و شدت های مختلف برای هر جراحی شود. جراحی کریپتورکیدیسم نیز می تواند عوارضی داشته باشد ، اما این واقعیت ندارد. مانند هر عمل جراحی ، من می توانم ازدواج با همسر آیندة خود در میان گذاشتن ، چون مشکلات قانونی بعدی می شود. متأسفانه در جامعة ما هر چند شخص دارای بیضة نزول نکرده اند دو طرف هستند ، موضوع را از همسر آیندة خود کتمان می کنند ، و پس از ازدواج کار به محاکم قضائی کشیده می شود. علاوه بر این کم والدینی که موقع سربازی به فرزندان خود رفت ، متوجه نزول بیضه در فرزند خود نشده اید ، زیرا قبل از ورود به خدمت سربازی ، یک معاینه پزشکی از تمام مشولین خدمت سربازی بعمل می آید.

تشخیص ارکیوپکسی

پزشک متخصص ابتدا با معاینه (بالینی) و بررسی روتین محل بیضه ها ، آزمایش سطح هورمون را تجویز کرد.

 

به منظور درک دقیق تر این عارضه ، سونوگرافی از بیضه یا انجام MRI را به فرد ، تجویز می بینم.

 

یگ دیگر از راههای تشخیص بیضه خارج نشده ، انجام لاپاراسکوپی است ، كه هم می توانم به عنو آن تشخیص دهم و هم درمان اسفاه را انجام دهم.

 

درمان ارکیوپکسی

بهترین روش برای درمان و جابه جایی بیضه ، عمل جراحی است که تحت بیهوشی عمومی صورت می گیرد. (ارکیکتومی)

 

جراح ابتدا با یک برش در کنار کشاله ران ، اقدام به خارج کردن بیضه ، و قرار دادن آن در کیسه می نمایم. بعد از اتمام آن قسمت برش زده را بخیه می زند. تغییرات اوقات برای بخیه زدن از نخ های جذاب استفاده کنید تبدیل شود.

 

شایان ذکر است که این عارضه در نوزاد من دیده می شود که نارس هستند ، و اندام های داخلی آن در هنورز ود نارس

 

برخی خدمات مرکزدرمان ناباروری تابان:

 

هیستروسکوپی

درمان نازایی در زنان

درمان ناباروری در مردان

واریکوسلکتومی



:: برچسب‌ها: فیلم جراحی عدم نزول بیضه ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 219
|
تعداد امتیازدهندگان : 62
|
مجموع امتیاز : 62
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رضا

این بیماری سه مرحله دارد (بیماری پیرونی) و مراحل و درمان های مربوط به آن عبارتند از:

 

مراحل اولیه که در آن بیمار فقط در هنگام نعوظ دچار درد می شود ، بهترین زمان برای جستجوی درمان برای بیمار است.

در مراحل بعدی مراحل اولیه ، پلاک شروع به تشکیل می کند و آلت تناسلی به آرامی خم می شود ، در این هنگام درمان دارویی 30 تا 30 درصد م effectiveثر است.

در مراحل بعدی ، هنگامی که پلاک آهسته می شود ، آلت تناسلی به شکل یک ساعت شنی خم می شود و باعث ناتوانی جنسی می شود. در این مرحله ، درمانی برای این بیماری وجود ندارد ، فقط انحنای آلت تناسلی را می توان با جراحی اصلاح کرد. در غیر این صورت ، همان بیماری پا ادامه خواهد یافت. پس از ورود بیمار به این مرحله ، وارد مرحله تکمیل ناتوانی جنسی می شود.

معاینه فیزیکی: با لمس آلت تناسلی (معمولاً بدون نعوظ) ، پزشک می تواند بافت اسکار را پیدا و کمی کند. پزشک همچنین می تواند طول آلت تناسلی مرد را اندازه گیری کند. با بدتر شدن وضعیت ، اولین اندازه گیری طول آلت تناسلی به پزشکان در تشخیص کوتاه شدن آلت تناسلی کمک می کند. ممکن است پزشک از شما بخواهد که از آلت تناسلی خود در خانه عکس بگیرید. این عکس به تعیین میزان خمیدگی ، محل بافت اسکار یا سایر اطلاعاتی که به تعیین بهترین درمان کمک می کند ، کمک می کند.

سایر آزمایشات: پزشک ممکن است سونوگرافی یا آزمایش های دیگری را برای بررسی آلت تناسلی هنگام نعوظ سفارش دهد. قبل از گرفتن عکس از آلت تناسلی ، می توانید مستقیماً به آلت تناسلی تزریق کنید تا به نعوظ برسید. سونوگرافی رایج ترین روش برای تشخیص بیماری آلت تناسلی است. سونوگرافی از امواج صوتی برای ایجاد تصاویر بافت نرم استفاده می کند. این آزمایشات می تواند بافت اسکار ، جریان خون به آلت تناسلی و سایر ناهنجاری ها را نشان دهد.

یکی از علائم اصلی ذات الریه انحنای آلت تناسلی است. در هرجای آلت تناسلی که پلاک ایجاد شود ، این باعث می شود که آلت تناسلی به سمت خود خم شود. بنابراین ، اگر مردی اخیراً دچار انحنای آلت تناسلی شده باشد ، یکی از علل اصلی ذات الریه است.

عدم وجود نعوظ کامل

عدم ایجاد نعوظ با انزال زودرس شایع ترین اختلال جنسی در مردان است و منجر به نارضایتی جنسی در مردان می شود.

نوع زاویه ای که آلت تناسلی در هنگام نعوظ با بدن ایجاد می کند از فردی به فرد دیگر متفاوت است و به عوامل مختلفی مانند سن و اندازه آلت تناسلی بستگی دارد. به عنوان مثال ، با افزایش سن ، زاویه کاهش می یابد (یعنی نعوظ رخ می دهد اما قسمت جلویی کج باقی می ماند) ، یا آلت تناسلی به طور طبیعی طولانی تر و ضخیم تر (و در نتیجه سنگین تر) می شود و روی ماهیچه های آن ناحیه کار می کند. زاویه بالاتر.

اختلال نعوظ زمانی اتفاق می افتد که اندام تناسلی آنقدر محکم نیست که مرد بتواند نعوظ را در طول رابطه جنسی حفظ کند. این مشکل توسط عوامل فیزیکی (دیابت ، بیماریهای قلبی عروقی ، اختلالات عصبی ، اختلالات هورمونی مانند کم کاری تیروئید و افزایش پرولاکتین ، اختلالات کلیوی و کبدی ، مصرف زیاد الکل ، داروهای ضدافسردگی ، کوکائین یا مت آمفتامین ، داروهای ضدافسردگی ایجاد می شود. می تواند ناشی از (استفاده از داروهایی مانند هیستامین) ، بنزودیازپین ها ، چاقی و غیره) یا روانشناسی (استرس و اضطراب در محل کار ، ترس از کیفیت جنسی ، مشکلات ازدواج ، احساس گناه ، سوء استفاده جنسی و غیره). علت مشکل هر چه باشد ، معمولاً درمان آن آسان است.

بیماران به ندرت نیاز به جراحی یا برداشتن پلاک دارند. آزمایشات تابشی و آزمایشگاهی برای این بیماران توصیه نمی شود و بر تشخیص یا درمان بیماری تأثیر نمی گذارد.

 

به طور خلاصه ، ذات الریه یک بیماری خوش خیم است که در بسیاری از مردان نیازی به درمان ندارد و بیماران به این آرامش نیاز دارند که توده ها و سفتی هایی که روی آلت تناسلی خود احساس می کنند بدخیم نیستند و باعث ناتوانی جنسی نمی شوند. ..

آلت تناسلی شکسته چگونه دستکاری می شود؟

جراحی جنایی در افراد مختلف متفاوت است. هدف پزشک از بین بردن هماتوم ، جلوگیری از خونریزی و ترمیم بافت آسیب دیده است.

 

هنگام ترمیم آلت تناسلی شکسته ، پزشکان با ایجاد یک برش در پوست ناحیه تناسلی ، دسترسی به ناحیه آسیب دیده را آسان می کنند. سپس مشکل بخیه زده می شود و محل جراحی بخیه می شود. این جراحی 1-2 ساعت طول می کشد و باید توسط متخصص اورولوژی انجام شود.

همانطور که در بالا ذکر شد ، دو نوع مختلف طناب اولیه یا مادرزادی و ثانویه یا اکتسابی وجود دارد که با تولد نوزاد و خم شدن یا خم شدن آلت تناسلی از سر ظاهر می شود. نوع دوم اکتسابی است و یکی در حال فرار رنج می برد.

آنها از کرد استفاده می کنند.

پس از وارد شدن هر نوع آسیب و ضربه به آلت تناسلی بخصوص اگر همراه با کبودی و خونمردگی باشد به پزشک متخصص مراجعه نمائید.



:: برچسب‌ها: آیا بیماری پیرونی خطرناک است ,
:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 202
|
تعداد امتیازدهندگان : 62
|
مجموع امتیاز : 62
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رضا

عوارض بیماری پیرونی

عوارض بیماری پیرونی می تواند شامل موارد زیر باشد:

 

ناتوانی در برقراری رابطه جنسی

مشکل در نعوظ یا حفظ نعوظ (اختلال نعوظ)

نگرانی یا استرس در مورد توانایی جنسی یا ظاهر آلت تناسلی

استرس مربوط به شریک جنسی

داشتن فرزند برای داشتن رابطه جنسی دشوار یا غیرممکن است

طول آلت تناسلی را کاهش دهید

درد در آلت تناسلی

تشخیص بیماریهای پیروژنیک

معمولاً یک معاینه فیزیکی برای تشخیص زخم روی آلت تناسلی و تشخیص پیرنه کافی است. در موارد نادر ، سایر عوارض باعث علائم شبیه پیرن می شوند و پزشک باید آنها را رد کند. متخصص اورولوژی می تواند به طور معمول آلت تناسلی را بدون نعوظ لمس کند. محل و میزان بافت اسکار را مشخص کنید. متخصص اورولوژی همچنین می تواند طول آلت تناسلی را اندازه گیری کند. با پیشرفت بیماری و کوتاه شدن آلت تناسلی ، علامت گذاری تغییر می کند. در برخی موارد ، پزشک ممکن است سونوگرافی یا سایر آزمایشات را برای بررسی آلت تناسلی هنگام نعوظ سفارش دهد.

 

قبل از عکاسی از آلت تناسلی ، احتمالاً مستقیماً به آلت تناسلی تزریق می شود تا نعوظ ایجاد شود. سونوگرافی رایج ترین روش برای تشخیص بیماری های آلت تناسلی است. سونوگرافی از امواج صوتی برای ایجاد تصاویر بافت نرم استفاده می کند. این آزمایشات می تواند بافت اسکار ، جریان خون به آلت تناسلی و سایر ناهنجاری ها را نشان دهد.

در اینجا مواردی وجود دارد که می توانید با پزشک خود انجام دهید:

 

علائم شما ، از جمله هرگونه تجربه مرگ ، ممکن است مربوط به بیماری نباشد.

اطلاعات شخصی مهم ، عوامل استرس زای اصلی یا تغییرات اخیر زندگی

داروهایی که مصرف می کنید

سابقه آسیب آلت تناسلی

سابقه خانوادگی بیماری پیرونیا

سوالات از پزشک:

 

در چه امتحانی باید شرکت کنم؟

شما چه درمانی را توصیه می کنید؟

آیا علائم من بهتر یا بدتر می شوند؟

از پزشک خود چه انتظاری دارید؟

با این حال ، یکی از شایع ترین علل عدم تقارن در مردان ، پلاک یا پلاک هایی است که در زیر پوست آلت تناسلی ایجاد می شود. این بیماری در اثر تشکیل بافت فیبری به شکل پلاک یا التهاب موضعی یا سفتی در قسمت های مختلف آلت ایجاد می شود که باعث انحنا و خم شدن آلت تناسلی در هنگام رشد می شود. پلاک در پوشش زیر جلدی آلت تناسلی یا آلبوژینه تونیک ایجاد می شود. برای مشاهده فیلم نحوه ایجاد پلاک بر روی آلت تناسلی ، ویدیو را در انتهای این متن مشاهده کنید.

یکی از ویژگیهای بیماری پیروس در مراحل آخر ، ایجاد سختی به نام پلاک در غشای آلت تناسلی است. دیسک ها ، مانند سکه ها ، نقاط بسیار سختی هستند که می توانید به راحتی آنها را با دست لمس کنید. اندازه آنها می تواند از چند میلی متر تا چند سانتی متر متغیر باشد و تعداد آنها می تواند یک یا چند باشد. تنها حدود 20 درصد از بیماران در این مرحله قابل درمان هستند.

فرکانس

کارشناسان تخمین می زنند که حدود 6 تا 10 درصد مردان 40 تا 70 ساله مبتلا به ذات الریه هستند. اگرچه در دوره های دیگر دیده می شود ، اما کمتر دیده می شود. با این حال ، یک نظریه وجود دارد که می گوید تعداد واقعی افرادی که با پیرنه زندگی می کنند بیشتر است زیرا برخی از مردان تصمیم می گیرند در مورد این بیماری با متخصصان مراقبت های بهداشتی خود صحبت نکنند. دکتر شدن.

اثبات نعوظ

 پیرنه می تواند در شروع یا حفظ نعوظ (اختلال نعوظ) مشکل ایجاد کند. اما اکثر مردان قبل از شروع علائم اختلال نعوظ را گزارش می کنند.

 

کوتاه شدن آلت تناسلی

 ممکن است آلت تناسلی شما به دلیل پیرنه کوتاه شود. به عبارت دیگر ، تنگ شدن دستگاه تناسلی مردان می تواند یکی از علائم کک باشد.

 

درد در آلت تناسلی

 شما می توانید در ناحیه آلت تناسلی با نعوظ یا بدون آن احساس درد کنید.

برای آن روز

بیماری پیروس به احتمال زیاد در اثر آسیب جزئی به آلت تناسلی ایجاد می شود. این نوع آسیب ها معمولاً در اثر رابطه جنسی شدید ایجاد می شود (مانند خم شدن آلت تناسلی در هنگام نفوذ یا اعمال فشار بر استخوان ناحیه تناسلی شریک جنسی) ، اما این می تواند ناشی از ورزش یا سایر رویدادها باشد که باعث آسیب سلول ها به آلبوگین تونیک به بافت اسکار می شود ( فیبروز) سپس پلاک بیماری از این بافت اسکار تشکیل می شود. بیماری پیروس نتیجه مشکل بدن در ترمیم زخم ها است.

 

همه افراد مبتلا به آسیب خفیف آلت تناسلی دچار پیرنه نمی شوند. به همین دلیل ، اکثر محققان معتقدند که تشکیل پلاک باید ژنتیکی یا محیطی باشد. مردان مبتلا به اختلالات بافت همبند (مانند انقباضات دوپرن یا تمپاناسکلروز) و مردان با اعضای نزدیک خانواده مبتلا به پیرن در معرض خطر بیشتری هستند. این بیماری ها مانند قند خون بالا و خشن هستند

ید باشد که روابط جنسی موفق شود ، درمان لازم است.

بهبود انحنای آلت تناسلی

در مطالعه اول ، انحنای آلت تناسلی مردانی که زیافلکس شده اند ، در هفته 52 نسبت به شروع تحقیق ، 35٪ تغییر کرده است ، در صورتی که این تغییر در مردانی که تحت تأثیر دارونما قرار گرفته اند ، 18٪ بود.

 

در تحقیق دوم ، انحنای آلت تناسلی مردانی که زیافلکس شده اند ، در هفته 52 نسبت به شروع تحقیق ، 33٪ تغییر کرده است ، در صورتی که این تغییر در مردانی که تحت تأثیر دارونما قرار گرفته اند ، 22٪ گزارش شده است.



:: برچسب‌ها: بیماری پلاک پیرونی چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 205
|
تعداد امتیازدهندگان : 62
|
مجموع امتیاز : 62
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رضا

این بیماری پیرونی است که به دلایل نامعلوم باعث رسوب کلسیم در بافت آلت تناسلی و خم شدن تدریجی آلت تناسلی می شود. بیماری پیروس معمولاً با نعوظ دردناک در مردان 45 تا 60 سال شروع می شود و به تدریج باعث خم شدن آلت تناسلی و در برخی موارد تنگ شدن آلت تناسلی می شود. اگرچه علت ناشناخته است ، دیابت و ضربه در حین مقاربت جنسی به عنوان عوامل تحریک کننده بیان می شوند ، اما اثبات نشده اند. هیچ درمان دارویی مانند ویتامین E ، تزریق کورتیکواستروئید ، اینترفرون ، سلنیوم و پنتوکسیفیلین در درمان آنها م andثر و قطعی نیست.

 

این بیماری دارای یک دوره شروع و پایان است که حدود 12-18 ماه طول می کشد و در این دوره رشد کرده و متوقف می شود. بسته به شدت تمایل آلت تناسلی و مشکل بیماری در رابطه جنسی ، تصمیم درمان گرفته می شود.

 

نکته مهم این است که تا پایان مراحل ترک باید از هرگونه دستکاری اضافی اجتناب شود.

انحنای مادرزادی آلت تناسلی

انحنای مادرزادی آلت تناسلی یک بیماری نسبتاً شایع است که تقریباً 10 of از مردان را درگیر می کند. انحنای مادرزادی آلت تناسلی بیشتر در اثر عدم تقارن بدنهای غار و اسفنجی ایجاد می شود و پیش آگهی نسبتاً خوبی (آینده) دارد.

 

انحراف می تواند به یک طرف یا ترکیبی باشد (به عنوان مثال ، انحراف همزمان به پایین و چپ) ، اما در این نوع انحراف انحراف بیشتر به سمت چپ است. قابل ذکر است که در این نوع اعوجاج ، اکثر افراد در رابطه جنسی مشکلی ندارند و فقط 1 تا 2 درصد از افراد در زوایای وسیع دچار تحریف شدید می شوند.

 از پیوند در طرف مقابل کج استفاده کنید

 

تا شدن بدن غارها بسته به نوع و شدت خمیدگی و اندازه آلت تناسلی ، جراح تصمیم می گیرد که بیمار از کدام جراحی سود خواهد برد. شش هفته پس از عمل ، بیمار می تواند فعالیت جنسی خود را از سر بگیرد.

روش کاربرد:

 

در این روش ، ما می توانیم آلت تناسلی را تنها با چند بخیه بدون لمس یا برش ناحیه تنگ از حالت خمیده به حالت عادی برگردانیم. بزرگترین مزیت این جراحی این است که یک درمان طلایی برای انحنای آلت تناسلی است: هیچ خطری برای ناتوانی جنسی بعد از عمل وجود ندارد. تنها عارضه این عمل کوتاه شدن آلت تناسلی به کمتر از یک سانتیمتر است که چندان محسوس نیست.

روشهای جراحی

پزشک ممکن است جراحی انحنای آلت تناسلی را در موارد زیر توصیه کند:

 

درد هنگام نعوظ یا رابطه جنسی

علائمی را تجربه کنید که با گذشت زمان بهبود نمی یابند.

ناتوانی در برقراری رابطه جنسی به دلیل انحنای آلت تناسلی

 

 

از روشهای مختلف جراحی برای درمان انحنای ناشی از بیماری پیرونی استفاده می شود. این موارد شامل پیوند بافت از قسمت های دیگر بدن به آلت تناسلی و برداشتن پلاک است. اگر همزمان دچار ضربه مغزی و اختلال نعوظ هستید ، پزشک ممکن است از کاشت آلت تناسلی استفاده کند.

در هنگام تحریک پذیری در مردان ، خون از طریق شریان های استوانه ای وارد بدن غار می شود و باعث پر شدن و بزرگ شدن و در نهایت سفت شدن آلت تناسلی می شود. در طول نعوظ کامل ، رگ ها بسته می شوند تا از خروج خون از آلت تناسلی جلوگیری کرده و سفتی آن را حفظ کنند.

 

انحراف آلت تناسلی زمانی رخ می دهد که برخی از بافت های قابل گسترش آلت تناسلی قادر به بزرگ شدن نباشند ، این معمولاً به دلیل بافت فیبری است که در معاینه سفت می شود و در نتیجه آلت تناسلی در هنگام نعوظ در همان جهت خم می شود. به درصد انحنای آلت تناسلی با درصد و اندازه بافت فیبری ارتباط مستقیم دارد. هرچه بافت فیبری بیشتر باشد درصد انحراف بیشتر است.

گزینه ها و اهداف درمانی برای انحنای آلت تناسلی به مرحله بیماری (فعال یا مزمن) و میزان خمیدگی بستگی دارد. همیشه به عملکرد آلت تناسلی توجه بیشتری می شود. یعنی توانایی دستیابی به نعوظ رضایت بخش برای رابطه جنسی رضایت بخش برای بیمار و شریک زندگی او.

 

این بدان معنا نیست که آلت تناسلی باید صاف ، عاری از هرگونه خمیدگی ، عاری از پلاک یا تا زمانی که در دوران جوانی بوده است باشد. آنها باید انتظارات واقع بینانه ای داشته باشند. خبر خوب این است که درمان هایی برای ناهنجاری های آلت تناسلی و مادرزادی وجود دارد که بسته به شرایط می تواند جراحی یا بالینی باشد. درمان های غیرتهاجمی مانند پمپ های ساکشن آلت تناسلی و درمان دارویی فقط برای بیماران مبتلا به پیرنه مفید است.

متأسفانه ، این روشها روشهای قابل اعتمادی برای درمان ذات الریه نیستند. برداشتن صفحه آلت تناسلی می تواند باعث اختلال نعوظ شود. جراحی برای برداشتن بافت اطراف آلت تناسلی روش نسبیت نامیده می شود و همچنین می تواند باعث اختلال نعوظ شود. در برخی موارد ، کاشت پروتز آلت تناسلی ممکن است درمانی برای شیب آلت تناسلی باشد. این درمان فقط برای بیماران مبتلا به بیماری پیروژنیک و افراد مبتلا به اختلال نعوظ استفاده می شود. درمان جراحی روش بهتری برای درمان ذات الریه است ، اما به دلیل عوارض احتمالی جراحی که اغلب قابل اصلاح نیستند ، پزشکان ترجیح می دهند فقط مردان را با انحنای شدید آلت تناسلی جراحی کنند تا روابط جنسی آنها مختل نشود.

گاهی اوقات آلت تناسلی مردان به صورت مادرزادی خمیده است. این خمیدگی تنها زمانی قابل مشاهده است که آلت تناسلی در حالت سفت و سخت باشد. به عنوان مثال ، اولین صبح وقتی کودک ادرار می کند و تازه بیدار شده است. ازدواج این ضایعه مادرزادی در آینده دشوار است.

 



:: برچسب‌ها: درمان کجی آلات تناسلی به سمت راست ,
:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 203
|
تعداد امتیازدهندگان : 64
|
مجموع امتیاز : 64
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1400 | نظرات ()